Anssems

Anssems aanhangwagens

Anssems heeft altijd al de reputatie van de onverslijtbare aanhangwagen gehad, dit is dan ook het uitgangspunt geweest bij de nieuwe lijn producten en zal ook het uitgangspunt zijn bij alles wat hierna komt.

Door de modernste technieken en een zeer precieze manier van werken wordt gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd, maar ook iedere aanhangwagen apart wordt nog onderworpen aan een gedegen eindcontrole.

Zo ziet u dat Anssems en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met een aanhangwagen van Anssems kunt u altijd veilig op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vinden we bij Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Neem eens een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Anssems en aanhangwagens. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers.

Neem voor informatie over Anssems aanhangers vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag!

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

Anssems

Een greep uit ons Anssems assortiment

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Anssems Hapert Heimann Saris Bockmann Tohaco Hulco Humbaur Ifor Williams Brian james Twintrailer Pega Kalf Sirius Sodiak STX Theault Twins trailers Veldhuizen Wall-trailer

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart