Hulco aanhangwagens

Hulco aanhangwagens

Hulco staat voor hoogwaardige kwaliteit!

Het vooruitstrevende bedrijf Hulco Trailers ontwikkelt hoogwaardige aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit voor de professionele markt. Het bedrijf is van origine een Nederlands bedrijf, opgericht in Tilburg in 2003. Door de snelle groei van Hulco Trailers tot een sterke Europese speler was de locatie in Tilburg al snel te klein. In Duitsland in het Duitse Bad Bentheim werd de perfecte locatie gevonden met genoeg mogelijkheden om in de toekomst nog verder uit te breiden. De typische Brabantse mentaliteit van ‘aanpakken’ en ‘no-nonsense’ werkt nu goed samen met de Duitse ‘Gründligkeit’.

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staat bij Hulco Trailers hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

Hulco Medax:

Plateauwagens zijn ideaal om grote volumes te transporteren. Doordat de wielen en banden zich onder de laadvloer bevinden, ontstaat een grote laadoppervlakte. Aan de basis van onze plateauwagens staat een sterk en stabiel vakwerkchassis. In de praktijk betekent dat niet alleen een groter laadvermogen; het chassis gaat tevens veel langer mee. Hulco Trailers maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Naast kwaliteit staan bij ons ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke plateauwagen over een royale standaarduitrusting. Deze bestaat onder meer uit geïntegreerde zijverlichting, uittrekkokers aan de achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindmogelijkheden.

Hulco Terrax

De TERRAX is een robuuste en functionele minigravertransporter. Aan de basis van de TERRAX staat een sterk en stabiel chassis. De lage laadvloer van 32 of 39,5 cm en een stevige oprijklep zorgen voor een kleine oprijhoek, waardoor vrijwel ieder voertuig gemakkelijk de aanhangwagen oprijdt. De TERRAX is standaard uitgerust met een bodem uit aluminium traanplaat welke door vele langsliggers wordt ondersteund en zodoende een zeer sterk draagvlak garandeert. De oprijklep beschikt over torsieveren, een vaste beugel en degelijke sluitingen. Verder wordt de functionaliteit geoptimaliseerd door een baksteun, voldoende bindmogelijkheden en geïntegreerde verlichting.TERRAX… gewoon topkwaliteit!

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

Hulco

Een greep uit ons Anssems assortiment

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart