Hulco aanhangwagens

Schamelwagens zijn uitermate geschikt voor het vervoer van groot en lang materiaal. Bij een schamelwagen heeft u nooit last van te weinig of te veel koppelingsdruk. Dit voorkomt gevaarlijke situaties op de weg, zoals slingeren. Hulco Trailers B.V. maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Aan de basis van onze schamelwagens staat een sterk en stabiel vakwerkchassis. In de praktijk betekent dat niet alleen een groter laadvermogen; het chassis gaat tevens langer mee.

Naast kwaliteit staan bij ons ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke schamelwagen over een royale standaarduitrusting. Deze bestaat onder meer uit geïntegreerde verlichting, uittrekkokers aan voor- en achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindmogelijkheden.

Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Hulco Schamelwagens. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie over Hulco Schamelwagens vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Hulco staat voor hoogwaardige kwaliteit!

Hulco Trailers GmbH maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Naast kwaliteit staat ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Het bedrijf is opgericht in 2003 in Tilburg (NL). De groei van het bedrijf ging snel en de huidige locatie was al snel te klein. In Duitsland werd de perfecte locatie gevonden met genoeg mogelijkheden om in de toekomst nog verder uit te breiden. Het huidige bedrijf zit nu dus gevestigd in Bad Bentheim (DU).

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart