Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 137 beoordelingen

Hulco aanhangwagens

Hulco staat voor hoogwaardige kwaliteit!

Hulco Trailers GmbH maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Naast kwaliteit staat ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Het bedrijf is opgericht in 2003 in Tilburg (NL). De groei van het bedrijf ging snel en de huidige locatie was al snel te klein. In Duitsland werd de perfecte locatie gevonden met genoeg mogelijkheden om in de toekomst nog verder uit te breiden. Het huidige bedrijf zit nu dus gevestigd in Bad Bentheim (DU).

Hulco Medax

Plateauwagens zijn ideaal om grote volumes te transporteren. Doordat de wielen en banden zich onder de laadvloer bevinden, ontstaat een grote laadoppervlakte. Aan de basis van onze plateauwagens staat een sterk en stabiel vakwerkchassis. In de praktijk betekent dat niet alleen een groter laadvermogen; het chassis gaat tevens veel langer mee. Hulco Trailers GmbH maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Naast kwaliteit staan bij ons ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke plateauwagen over een royale standaarduitrusting. Deze bestaat onder meer uit geïntegreerde zijverlichting, uittrekkokers aan de achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindmogelijkheden.

Hulco Terrax

De TERRAX is een robuuste en functionele minigravertransporter. Aan de basis van de TERRAX staat een sterk en stabiel chassis. De lage laadvloer van 32 of 39,5 cm en een stevige oprijklep zorgen voor een kleine oprijhoek, waardoor vrijwel ieder voertuig gemakkelijk de aanhangwagen oprijdt. De TERRAX is standaard uitgerust met een bodem uit aluminium traanplaat welke door vele langsliggers wordt ondersteund en zodoende een zeer sterk draagvlak garandeert. De oprijklep beschikt over torsieveren, een vaste beugel en degelijke sluitingen. Verder wordt de functionaliteit geoptimaliseerd door een baksteun, voldoende bindmogelijkheden en geïntegreerde verlichting.TERRAX… gewoon topkwaliteit!

Hulco Medax 3 3500 405 x 203
    Cart