Humbaur aanhangwagens

Humbaur heeft voor ieder doel de juiste aanhangwagen. Ieder van u weet: een goede aanhangwagen vervult onder alle omstandigheden zijn doel. In nauwe samenwerking met Humbaur ontwikkelt Vervloed Aanhangwagens en Trailers een breed assortiment aan aanhangwagens steeds verder. Zodat u voor iedere behoefte een optimale aanhangwagen kunt vinden, zijn er nu al meer dan 400 modellen! Humbaur Aanhangwagens heeft voor ieder wat wils. Bent u een handwerker, tuinbouwer, landschapsarchitect, expediteur, bouwondernemer, landbouwer, paardenvriend of gewoon een privégebruiker? Kom eens kijken bij het uitgebreide aanbod Humbaur Aanhangwagens.

Hoe goed een Humbaur aanhangwagen tijdens het dagelijkse gebruik werkt hangt ook sterk af van hoe functioneel hij is opgebouwd. Hiervoor ontwikkelt Humbaur het assortiment aanhangwagens steeds verder en verder. Alle functies van de aanhangwagens worden verbeterd met nieuwe materialen, innovatieve constructies en geoptimaliseerde productiemethoden. Dit kunt u dagelijks merken aan de verbeterde duurzaamheid en stabiliteit, de veelzijdigheid en de toegenomen geschiktheid van de Humbaur Aanhangwagens

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart