Humbaur aanhangwagens

Humbaur Trailers

Humbaur heeft voor ieder doel de juiste aanhangwagen. Ieder van u weet: een goede aanhangwagen vervult onder alle omstandigheden zijn doel. In nauwe samenwerking met Humbaur ontwikkelt Vervloed Aanhangwagens & Trailers B.V. een breed assortiment aan aanhangwagens steeds verder.

Zodat u voor iedere behoefte een optimale aanhangwagen kunt vinden, zijn er nu al meer dan 400 modellen! Humbaur Aanhangwagens heeft voor ieder wat wils. Bent u een handwerker, tuinbouwer, landschapsarchitect, expediteur, bouwondernemer, landbouwer, paardenvriend of gewoon een privégebruiker? Kom eens kijken bij het uitgebreide aanbod Humbaur Aanhangwagens.

Hoe goed een Humbaur aanhangwagen tijdens het dagelijkse gebruik werkt hangt ook sterk af van hoe functioneel hij is opgebouwd. Hiervoor ontwikkelt Humbaur het assortiment aanhangwagens steeds verder en verder. Alle functies van de aanhangwagens worden verbeterd met nieuwe materialen, innovatieve constructies en geoptimaliseerde productiemethoden. Dit kunt u dagelijks merken aan de verbeterde duurzaamheid en stabiliteit, de veelzijdigheid en de toegenomen geschiktheid van de Humbaur Aanhangwagens

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart