Kalf boottrailers

Kalf boottrailers

Altijd de Kalf boottrailers die u zoekt!

Kalf trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers; van trolleys voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen of zeilboten.

Met het zeer ruime aanbod is er voor elke type boot wel een trailer. Alle trailers worden door Kalf Trailers in Lelystad gemaakt. Vanuit Lelystad komen ze bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers terecht. Door de aandacht die Kalf Trailers besteeds aan de kwaliteit en de levensduur weet u zeker dat uw boot met een Kalf Trailer veilig op de plaats van bestemming komt.

De no-nonsense benadering van Kalf Trailers, de eigen teken- en ontwerpafdeling, het goede contact met Vervloed Aanhangwagens & Trailers als dealer, de uitstekende aftersales en natuurlijk de grondige kennis van boten maken van Kalf Trailers uitzonderlijk goede boottrailers. Alle Kalf Trailers voldoen bovendien aan alle EU-eisen, uw trailer mag dus in elk land op kenteken gezet worden.

Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Kalf Trailers. Hier vindt u aanvullende informatie over de verschillende typen boottrailers.

Als gerenommeerd Kalf dealer verschaffen wij u graag extra informatie en beantwoorden wij graag al uw vragen.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart