Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 137 beoordelingen

Kalf boottrailers

Altijd de trailer die u zoekt! Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen of zeilboten. Met het zeer ruime aanbod is er voor elke type boot wel een trailer. Alle trailers worden door Kalf Trailers in Lelystad gemaakt. Hiervan komen ze bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers terecht. Als Kalf Trailer verschaffen wij u graag extra informatie en beantwoorden graag al uw vragen. Door de aandacht die Kalf Trailers besteedt aan de kwaliteit en de levensduur weet u zeker dat u met een Kalf Trailer veilig op plaats van bestemming komt.

De aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte onderdelen en levensduur maken nog geen goede boottrailer. De no-nonsense benadering van Kalf Trailers, de eigen tekenafdeling en ontwerpafdeling, het goede contact met ons als dealer, de uitstekende aftersales en natuurlijk de grondige kennis van boten maken van Kalf Trailers uitzonderlijk goede boottrailers. Alle Kalf Trailers voldoen bovendien aan alle EU eisen, uw trailer mag dus in elk land op kenteken gezet worden.

Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Kalf Boottrailers. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse type boottrailers. Neem voor meer informatie over Kalf Boottrailers vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

    Cart