Hapert aanhangwagens

De Trailers zijn voornamelijk bedoeld om uw waardevolle lading van A naar B te vervoeren. In het marktsegment tot 3.500kg zijn verreweg de meeste geregistreerde aanhangwagens in Nederland Zo’n aanhangwagen moet duurzaam en robuust zijn, u moet er van op aan kunnen! De aanhangwagen moet stabiel en veilig zijn, zodat uw lading onbeschadigd op zijn plaats van bestemming aankomt. Bijvoorbeeld de gesloten aanhangwagen. Een stevig chassis, degelijke rubber-geveerde assen en een laag zwaartepunt garanderen een optimale wegligging. Zo’n aanhangwagen moet doordacht ontworpen zijn, een slim ontwerp combineert een laag eigen gewicht met een sterk chassis.

Wat de uitdaging ook is BRING IT ON!

Al 50 jaar geeft Wagenbouw Hapert B.V. de toon aan in de aanhangerbranche. Het bedrijf biedt transportoplossingen aan die zijn toegesneden op de individuele eisen die de gebruiker er aan stelt. De robuuste aanhangers zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren, tegen de laagste kosten per kilometer.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Een aanhangwagen die betrouwbaar is! Zo’n aanhangwagen is een Hapert. Neem een kijkje in onze overzichtelijke online shop van Hapert aanhangwagens. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie over Hapert aanhangers vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Cart