Theault Paardenauto’s

Theault

Sinds 1924 presenteert Theault zich al als specialist in paardenvervoer. Het in Normandië opgerichte bedrijf produceert inmiddels meer dan 400 auto’s per jaar met een team van ruim 120 medewerkers.

Een nieuwe fabriek, baanbrekende gepatenteerde technieken, het renteo verhuursysteem, niemand kan in 2021 meer om Theault heen. Sinds begin dit jaar zijn wij officieel dealer geworden van Theault Horsetrucks. Dit Franse merk is sinds kort nieuw leven ingeblazen met fraaie technieken, hoogstaande kwaliteit paardenauto’s en een unieke look.

In het assortiment bij Theault zitten 3 series voor twee paards paardenauto’s die wij leveren, te heten Firsteo, Proteo Switch en Morpheo.

Firsteo:

Proteo Switch:

Morpheo:

Wij hebben op voorraad, de Renault Proteo Switch. De Proteo wagen combineert performance, elegantie, veiligheid en techniek. Uniek aan de Proteo Switch is een modulair systeem waarmee de paardenauto in mum van tijd is om te bouwen van een ‘klassieke’ indeling, naar een hengstenuitvoering, ideaal als je verschillende paarden vervoert.

Meteen nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op onze productpagina van de Proteo Switch, of kom langs in Nieuw Vennep voor een live demonstratie!

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

Theault

Een greep uit ons Theault assortiment

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart