Theault paardenauto

Kwaliteit, betrouwbaarheid en ergonomie definiëren de paardenauto’s van Theault, zowel voor professionals als hobbyisten. Theault is een bekend bedrijf in de internationale paardenbranche waar veel mensen vertrouwd zijn met de Theault producten. Fokkers, paardeneigenaren, trainers, transporteurs en particulieren, voor iedereen biedt Theault een goede oplossing.

Maatwerk

U kunt als klant uw Theault Paardenauto volledig personaliseren naar wens. Van carrosserie tot velgen, zelfs de cabine kan naar eigen smaak worden gepersonaliseerd door een ruim gamma aan interieur mogelijkheden. U kunt ook uw eigen logo, naam, carbonstripping, foto’s of andere patronen toevoegen aan de afwerking van de Theault paardenauto. Al deze decoraties kunnen worden toegevoegd aan drie verschillende delen van de paardencamionette: de voorkant, de achterkant en de dakspoiler. De mogelijkheden met een Theault Paardenauto zijn eindeloos. De enige limiet is uw eigen creativiteit.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart