Saris aanhangwagens

Saris aanhangwagens

Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden. Bent U op zoek naar een goede, sterke aanhangwagen die ingezet kan worden voor het vervoeren van afval, voor verhuizingen en voor allerhande andere doeleinden.

Vele merken kunt u vergelijken, maar er is een merk dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat is Saris. Dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, is het niet alleen een plezier om mee te werken, je weet dat een Saris je nooit laat staan. Saris aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Dat betekent dat u elke aanhangwagen zelf kan samenstellen, waarbij onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. U hebt op deze manier de vrijheid om uw aanhangwagen uit te breiden of onderdelen eenvoudig te vervangen. Dat maakt Saris toonaangevend in aanhangwagens.

Saris zoekt naar kwalitatieve en innovatieve oplossingen

Sinds 1959 voorop in aanhangwagens. Saris Aanhangers is gevestigd in Hapert en staat door de jaren heen bekend om hun kwaliteit trailers. Niet alleen in Nederland, België en Luxemburg, maar in veel andere landen; Saris wordt erkend als het toonaangevende trailermerk met kwalitatieve en innovatieve oplossingen. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Saris Aanhangers, dit komt door vakmanschap en innovatie. Met goed doordachte constructies, hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijke bediening zorgt Saris er voor dat duizenden trailergebruikers elke dag comfortabel en veilig de weg op kunnen gaan.

Neem een kijkje in onze overzichtelijke online shop van Saris aanhangers. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart