STX Paardenauto

U wilt natuurlijk uw paarden veilig vervoeren naar de plaats van bestemming. De paardenauto’s van STX zijn geproduceerd door professionele vakmensen en voorzien van hoogwaardig materiaal.  Ze bieden optimaal comfort voor uw paarden maar ook voor u zelf. STX is een bekend bedrijf binnen de internationale paardenbranche. Er zijn diverse soorten modellen beschikbaar. Neem voor meer informatie over STX paardenauto’s vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Het perfecte vervoer voor uw passie: Paarden!

STX is onderdeel van Horsetrucks Terhorst GmbH en is een in Duitsland gevestigd bedrijf. Er wordt geproduceerd op hoge Duitse kwaliteit. Er wordt gekeken naar de individuele wensen van de klant om zo het meest geschikte product aan te bieden. Professionaliteit, betrouwbaarheid en onvoorwaardelijke toewijding zijn de principes van Horsetrucks Terhorst.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart