Pega boottrailers

Pega boottrailers

Een PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basis concept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste PEGA chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar PEGA boottrailers bekend om staan.

PEGA ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot 12,50 meter lengte en tot 3500 bruto laadvermogen. Begonnen in 1955 als kleine fabrikant bij aanvang is PEGA uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende leverancier van boottrailers. Met een scala van modellen in verschillende kwaliteitseisen, kunnen zij de gehele watersportmarkt voorzien van boottrailers voor elk type boot. Wij, Vervloed Aanhangwagens en Trailers zijn blij dat we deel uitmaken van het geselecteerde dealernetwerk. Wat ons zo aantrekt aan PEGA is dat u als uiteindelijke klant, de dienstverlening en de kwaliteit altijd voorop staan. Door constant te innoveren kan PEGA deze hoogstaande kwaliteit altijd garanderen.

Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van PEGA Boottrailers. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse type boottrailers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

PEga

Een greep uit ons Pega assortiment

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart