Heimann aanhangwagens

Heimann aanhangwagens

De verlaagbare Heimann aanhangwagen, die bij Vervloed aanhangwagens te koop is, is voorzien van een afzinkbare laadvloer. Door de uniek gepatenteerde zak-constructie zakken deze aanhangwagens geheel vlak op de grond tot op het wegniveau. Waardoor bouwmaterieel gemakkelijk te laden en gelost kunnen worden.

Hierdoor worden de werkomstandigheden, zoals de Arbo dat graag ziet, geoptimaliseerd. Deze verlaagbare Heimann aanhangwagen is uniek in zijn klasse. Handmatig tillen, duwen en trekken is niet meer nodig bij het laden en lossen van bouwmaterieel zoals hoogwerkers, minigravers, minilaadschoppen e.d.

Ook de veiligheid bij het laden en lossen neemt toe. Maar ook levert het aanzienlijk tijdsbesparing op. Geen schuine oprijhoek, geen kans op wegglijden tijdens het oprijden. Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Heimann aanhangwagens. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie over Heimann aanhangers vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Heimann denkt verder dan de standaard oplossing!

Al ongeveer 100 jaar staat Heimann hoog in de markt op het gebied van de hoogste kwaliteitsnormen voor aanhangwagens. De wensen van de klanten zijn het belangrijkst en daar werken ze dus ook naar toe. Heimann denkt verder dan de standaard oplossing om zo een creatieve en innovatieve oplossing te vinden. Klantgericht werken staat bij Heimann hoog in het vaandel net zo als de prijs kwaliteit verhouding.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart