Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 137 beoordelingen

Ifor Williams aanhangwagens

Al zestig jaar wenden klanten zich tot Ifor Williams Trailers om hun werkleven gemakkelijker te maken en hun vrije tijd beter te maken! Of u nu op zoek bent naar een aanhangwagen voor commercieel of binnenlands gebruik, Ifor Williams Trailers biedt u zeker een trailer die aan uw behoeften voldoet.

Van bouwers tot hoveniers, onze Flatbed, Tipper en General Duty-trailers worden gebruikt in een grote verscheidenheid aan industrieën. Ons assortiment Auto Transporter wordt gebruikt door rallyrijders en garagehouders, terwijl onze Box Vans steeds populairder worden bij bus- en touringcarbedrijven, marktkooplieden, heteluchtballonisten, verkenningsvliegtuigen en vakmensen die het interieur omzetten in mobiele werkplaatsen.

Ifor Williams uw aanhangerspecialist sinds 1958

Ifor Williams staat garant voor een kwalitatief hoogstaande aanhangwagen met een ontegensprekelijke perfecte na- service voor onderhoud, onderdelen en/of herstellingen. Het bedrijf hecht hoge waarde aan de prijs kwaliteitverhouding en levert sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke aanhangwagens. Het aanbod is zeer breed er zijn 1000 varianten in aanhangwagens, de doelgroep is daarom ook heel breed.

    Cart