Ifor Williams aanhangwagens

De Ifor Williams vee-trailers kenmerken zicht door optimaal gebruiksgemak tegen een zeer concurrerende prijs. Door het gebruik van duurzame materialen en innovatieve technieken is de keuze voor een veewagen van ’s werelds grootste vee-trailer bouwer snel gemaakt. Ifor Williams paardentrailers staan garant voor een kwalitatief hoogstaande trailer. Een van de sterke punten van een Ifor Williams trailer is de unieke parabolische bladvering die vooral voordelig is in professioneel gebruik op het terrein. Het is een trailer waarop u, onder alle omstandigheden, blindelings kunt vertrouwen.

Ifor Williams uw trailerspecialist sinds 1958

Ifor Williams staat garant voor een kwalitatief hoogstaande trailer met een ontegensprekelijke perfecte na- service voor onderhoud, onderdelen en/of herstellingen. Het bedrijf hecht hoge waarde aan de prijs kwaliteitverhouding en levert sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke trailers. Het aanbod is zeer breed er zijn 1000 varianten in trailers, de doelgroep is daarom ook heel breed.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart