TwinTrailer aanhangwagens

De TwinTrailer zorgt ervoor dat u eenvoudig machines veilig en snel kunt vervoeren. Met deze trailer hoeft u niet meer voor elke machine een andere trailer te gebruiken. De trailer beschikt over 1 selectiehevel en 2 bedieningsknoppen waardoor u kunt kiezen tussen kiepen en kantelen. De materialen van de trailer zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen u dus een lange levensduur. De TwinTrailer is volledig getest in diverse soorten omstandigheden om u te verzekeren van een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke trailer. Een aanhangwagen moet betrouwbaar zijn, kies daarom voor Twintrailer! Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van TwinTrailer.

TwinTech

TwinTrailer is afkomstig van TwinTech  (staat voor Twente Innovative Technology), dit is een bedrijf dat gevestigd zit in Hengelo en Halle. Het bedrijf is opgericht in 2011 en wil zich de komende jaren nog verder ontwikkelen. TwinTech beschikt ook over een eigen productifaciliteit, naast het ontwerpen kunnen zij dus ook de uitvoering verzorgen.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart