Tohaco aanhangwagens

Tohaco aanhangwagens

Tohaco is opgericht in 2012 en gevestigd in Liessel, Noord Brabant. Op deze plek wordt door een aantal enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gewerkt aan de unieke luchtgeveerde Tohaco aanhangwagens. De trailers worden door Tohaco volledig in eigen huis geproduceerd en geassembleerd: een volledig Nederlands product.

Unieke luchtvering

In de wereld van het vrachtwagentransport is luchtvering al jarenlang een veelgebruikte toepassing om een comfortabel en veilig transport mogelijk te maken. Tohaco is er in geslaagd met de expertise uit die transportwereld een aanhangwagen te ontwikkelen die een ongelooflijk laadgemaak combineert met een super wegligging en een ongeëvenaard rijcomfort. Rijden met een aanhangwagen krijgt een compleet andere dimensie.

De laadvloer van een Tohaco aanhangwagen is aan de achterzijde volledig afzinkbaar, desgewenst met slechts één druk op de knop. Het laden van materieel of machines met geringe bodemvrijheid levert geen enkel probleem op. Een palletwagen of rolcontainer kunt u moeiteloos laden of lossen. Doordat het gebruik van oprijplaten tot het verleden behoort, bespaart u tijd en ruimte. Eenvoudig wordt de laadvloer weer op de geprogrammeerde rijhoogte gezet. Een verschil in gewicht van de lading tussen links en rechts wordt hierbij automatisch gecorrigeerd door de niveauregeling.

Veiligheid

Door het lage zwaartepunt en het laden tussen de wielen is de Tohaco aanhangwagen uiterst stabiel en zeer koersvast. “Springen of stuiteren” op een slecht wegdek, zoals bij een conventioneel geveerde aanhangwagen, behoort tot het verleden. Hierdoor kunt u zich altijd concentreren op een veilige rit.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

Tohaco

Een greep uit ons Tohaco assortiment

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart