Bockmann Paardentrailers & Paardenauto’s

Böckmann

Böckmann is het merk als u op zoek bent naar een paardenauto van kwaliteit. Door de eigenaren hun praktijkervaring weten zij wat hun producten nodig hebben. De paardenauto’s van Böckmann staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Ze zijn te leveren in verschillende formaten en geschikt voor het vervoeren van 1 tot wel 10 paarden. Afhankelijk van uw wensen zit er altijd wel een passende variant in ons assortiment Böckmann paardenauto’s. Voor meer informatie en/of vragen over de Böckmann paardenauto’s kunt u contact met ons opnemen.

Uit de praktijk, voor de praktijk

Böckmann Fahrzeugwerke GmbH is een bedrijf dat sinds 1956 paardenauto’s en trailers produceert. De producten worden met de hand gemaakt in Duitsland. Böckmann staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Iedere auto of trailer wordt speciaal voor de klant ontwikkeld en er wordt dan ook met ieder detail rekening gehouden. De mannen achter het merk hebben zelf al van jongs af aan ervaring met paarden. Zij weten dus vanuit de praktijk wat er nodig is in een goede trailer of auto. Vandaar het motto van het merk: “uit de praktijk, voor de praktijk”.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

Böckmann

Een greep uit ons Böckmann assortiment

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Anssems Hapert Heimann Saris Bockmann Tohaco Hulco Humbaur Ifor Williams Brian james Twintrailer Pega Kalf Sirius Sodiak STX Theault Twins trailers Veldhuizen Wall-trailer

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart

    Niet de aanhanger gevonden die u zoekt?

    Vul hier onder uw gegevens in en dan helpen wij u verder!

      Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)