Bockmann Paardentrailers

Böckmann

Böckmann is het merk als u op zoek bent naar een paardentrailer van kwaliteit. Comform het motto ”uit de praktijk en voor de praktijk” volstaan alleen de producten die voldoen aan eigen Bockmann eisen en die ook goed genoeg zijn voor hun eigen paarden. Tot op heden houdt Bockmann deze leidraad in ere en vormt deze de basis voor de werkwijze. De focus ligt hierbij altijd op het welzijn van het paard. Bockmann stelt zeer hoge eisen aan de producten: innovatief, veilig en kwalitatief hoogwaardig verwerkt.

Dit zelfde geldt ook voor de Horsetrucks. Hier hebben kwaliteit en veiligheid een leidende rol bij de ontwikkeling van transportconcepten. Het doel is de paardensport verder te bevorderen. Deze kwaliteitsnorm maakt Bockmann al jarenlang marktleider op het gebied van paardentrailers.

Uit de praktijk, voor de praktijk

Böckmann Fahrzeugwerke GmbH is een bedrijf dat sinds 1956 paardenauto’s en trailers produceert. De producten worden met de hand gemaakt in Duitsland. Böckmann staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Iedere auto of trailer wordt speciaal voor de klant ontwikkeld en er wordt dan ook met ieder detail rekening gehouden. De mannen achter het merk hebben zelf al van jongs af aan ervaring met paarden.

Direct contact!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op!

MERKEN

Bekijk alle merken in ons aanbod!

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart