Wij zijn gesloten.

Paardenwagens Amsterdam

Paardenwagens Amsterdam

Vervloed helpt u graag bij het huren of aanschaffen van paardenwagens in Amsterdam ! Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten merken. U heeft bij ons de mogelijkheid om een paardenwagen te kopen, huren of leasen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan occasions. Een paardenwagen biedt u en uw paard uitstekend comfort in Amsterdam . Bij Vervloed beschikken wij over een uitgebreid aanbod met diverse soorten paardenauto’s. De merken die wij aanbieden zijn Sodiak, STX en Bockman. Dit zijn de drie top merken binnen de paardenbranche, zij produceren vakkundig paardenauto’s van hoogwaardige kwaliteit.

Paardenwagens in Amsterdam van echte kwaliteit

Paardenwagens [pb-city]

Deskundig opgeleide medewerkers, een royale goed uitgeruste werkplaats dragen er zorg voor dat er aan uw aanhangwagen of trailer vakkundig gewerkt wordt. Wij verzorgen uitgebreide controle beurten (Wij zijn een gecertificeerd BOVAG onderhoud Center), bandenservice en las- en constructiewerk. Voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht! En mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een scherpe prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we alleen het dealerschap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen van onder andere de paardenwagens in Amsterdam .

Vervangend vervoer voor uw paardenwagens

Wij hebben een ruim aanbod van vervangend vervoer tijdens reparatie of onderhoud van uw aanhangwagen of trailer. Naast de gebruikelijke reparatie en onderhoud verzorgen wij tegen geringe vergoeding aankoopkeuringen. Kunt u elders een aanhangwagen of trailer aankopen? Met een aankoopkeuring bij Vervloed verkrijgt u de noodzakelijke informatie of de aankoop een juiste beslissing is.

Contact

Onze werkplaatsmedewerkers zijn dagelijks aanwezig van 8.00-17.00 uur. Op zaterdag is er een medewerker van 9.00-12.30 uur voor service en kleine reparaties. Wilt u meer informatie over een paardenwagen huren of aanschaffen in Amsterdam ? Dan helpen wij u graag verder. Onze vakkundige medewerkers helpen u vrijblijvend graag verder met het zoeken naar een paardenwagen in Amsterdam die volledig aansluit op uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op of kom snel langs!

Direct contact!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Aanhangwagens & trailers

  Een greep uit ons assortiment

  Geïnteresseerd in onze producten?

  Neem dan gerust contact met ons op!

   Cart

   Niet de aanhanger gevonden die u zoekt?

   Vul hier onder uw gegevens in en dan helpen wij u verder!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)