Paardenwagens Alphen aan den Rijn

Aanhangwagens & trailers

Een greep uit ons assortiment

Paardenwagens Alphen aan den Rijn

Vervloed helpt u graag bij het huren of aanschaffen van paardenwagens in Alphen aan den Rijn ! Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten merken. U heeft bij ons de mogelijkheid om een paardenwagen te kopen, huren of leasen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan occasions. Een paardenwagen biedt u en uw paard uitstekend comfort in Alphen aan den Rijn . Bij Vervloed beschikken wij over een uitgebreid aanbod met diverse soorten paardenauto’s. De merken die wij aanbieden zijn Sodiak, STX en Bockman. Dit zijn de drie top merken binnen de paardenbranche, zij produceren vakkundig paardenauto’s van hoogwaardige kwaliteit.

Paardenwagens in Alphen aan den Rijn van echte kwaliteit

Paardenwagens [pb-city]

Deskundig opgeleide medewerkers, een royale goed uitgeruste werkplaats dragen er zorg voor dat er aan uw aanhangwagen of trailer vakkundig gewerkt wordt. Wij verzorgen uitgebreide controle beurten (Wij zijn een gecertificeerd BOVAG onderhoud Center), bandenservice en las- en constructiewerk. Voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht! En mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een scherpe prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we alleen het dealerschap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen van onder andere de paardenwagens in Alphen aan den Rijn .

Vervangend vervoer voor uw paardenwagens

Wij hebben een ruim aanbod van vervangend vervoer tijdens reparatie of onderhoud van uw aanhangwagen of trailer. Naast de gebruikelijke reparatie en onderhoud verzorgen wij tegen geringe vergoeding aankoopkeuringen. Kunt u elders een aanhangwagen of trailer aankopen? Met een aankoopkeuring bij Vervloed verkrijgt u de noodzakelijke informatie of de aankoop een juiste beslissing is.

Contact

Onze werkplaatsmedewerkers zijn dagelijks aanwezig van 8.00-17.00 uur. Op zaterdag is er een medewerker van 9.00-12.30 uur voor service en kleine reparaties. Wilt u meer informatie over een paardenwagen huren of aanschaffen in Alphen aan den Rijn ? Dan helpen wij u graag verder. Onze vakkundige medewerkers helpen u vrijblijvend graag verder met het zoeken naar een paardenwagen in Alphen aan den Rijn die volledig aansluit op uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op of kom snel langs!

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Geïnteresseerd in onze producten?

    Neem dan gerust contact met ons op!

      Cart