Paardenwagen Haarlem

Aanhangwagens & trailers

Een greep uit ons assortiment

Paardenwagen Haarlem

Bent u op zoek naar de ideale paardenwagen in Haarlem ? Dan helpen wij u graag verder! Al 35 jaar zijn zij een gespecialiseerd bedrijf in aanhangwagens en trailers. Wij beschikken over een breed scala aan aanhangwagens, paardentrailers en paardenauto’s. Deze bevinden zich op ons terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze occasions aan. Alles onder één dak én overdekt.

Het transport

Paardenwagen [pb-city]

U wilt natuurlijk uw paarden veilig vervoeren naar de bestemming. Wij beschikken over allerlei soorten paardenwagens. Het transport van paarden is een specialistisch vak waar de omgang met paarden, de verzorging onderweg, de inrichting en kwaliteit van de paardenvrachtwagen en het juiste rijgedrag van de chauffeur van cruciaal belang zijn. Zo moet u dus over een paardenauto beschikken die aan de juiste wettelijke eisen voldoet. Daarvoor kunnen wij u verder helpen!

Paardenwagen in Haarlem

Een paardenwagen in Haarlem biedt u en uw paard uitstekend comfort. Bij Vervloed beschikken wij over een uitgebreid assortiment met diverse soorten paardenwagens. De merken die wij aanbieden zijn Sodiak, STX en Bockman. Dit zijn de drie top merken binnen de paardenbranche, zij produceren vakkundig paardenauto’s van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u uw paard veilig vervoeren naar de plaats van bestemming. Ieder heeft zo zijn eigen wensen en behoeften daarom heeft elke paardenauto zijn eigen eigenschappen en uitstraling. Samen met u kijken wij naar uw wensen en behoeften om de meest geschikte paardenwagen voor u te vinden. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan hier!

Contact

Wilt u meer informatie over een paardenwagen huren of aanschaffen in Haarlem ? Dan helpen wij u graag verder. Onze vakkundige medewerkers helpen u vrijblijvend graag verder met het zoeken naar een paardenwagen in Haarlem die volledig aansluit op uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op!

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Geïnteresseerd in onze producten?

    Neem dan gerust contact met ons op!

      Cart