Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Gebruikte paardenauto Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar een gebruikte paardenauto in Haarlemmermeer? Dan helpen wij u graag verder! Vervloed bezit medewerkers met een jarenlange ervaring en vakkundige kennis, waardoor de gebruikte paardenauto nauwkeurig nagekeken en gecontroleerd kan worden. De paardenauto’s zijn geschikt om uw paard veilig te vervoeren naar de gewenste bestemming.Gebruikte paardenauto Haarlemmermeer

Transport van paarden bij Vervloed in Haarlemmermeer

Het is van groot belang dat uw paard veilig vervoert wordt naar de gewenste bestemming. Vervloed stelt de veiligheidseisen voorop rondom het transport van paarden. Kwaliteit en dus veiligheid zijn de hoogste prioriteit en van groot belang voor Vervloed. Daarom voeren we alleen het dealerschap van gerenommeerde merken in diverse prijsklassen. Het transport van paarden is een specialistisch vak waar de omgang, de inrichting, de verzorging onderweg, kwaliteit van de paardenauto en het juiste rijgedrag van de chauffeur van cruciaal belang zijn. De paardenauto moet aan de juiste wettelijke voorwaarden voldoen om veiligheid te kunnen garanderen bij de transport van paarden. Mocht er tevergeefs toch een mankement ontstaan, dan wordt dit direct opgelost. Door de vakkundige kennis van Vervloed in Haarlemmermeer kunnen wij u hier verder mee helpen.

Over ons bedrijf

Vervloed heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in 35 jaar een sterke groet doorgemaakt. Een breed assortiment van aanhangwagens, paardentrailers vult het terrein aan de Vennepweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich een showroom en werkplaats waar de gebruikte paardenauto’s nagekeken en gecontroleerd worden. Verder wordt er een ruime keuze aan occasions aangeboden. Alles onder één dak en overdekt.

Neem snel contact met ons op bij interesse!

Heeft u interesse in een gebruikte paardenauto bij Vervloed in Haarlemmermeer? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder. Met onze vakkundige kennis wordt de paardenauto geheel gecontroleerd en wordt gereed gemaakt voor het veilig vervoeren van paarden.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   Cart