Gebruikte paardenauto Amsterdam

Aanhangwagens & trailers

Een greep uit ons assortiment

Gebruikte paardenauto Amsterdam

Bent u op zoek naar een gebruikte paardenauto in Amsterdam ? Dan helpen wij u graag verder! Vervloed bezit medewerkers met een jarenlange ervaring en vakkundige kennis, waardoor de gebruikte paardenauto nauwkeurig nagekeken en gecontroleerd kan worden. De paardenauto’s zijn geschikt om uw paard veilig te vervoeren naar de gewenste bestemming.

Waarom een gebruikte paardenauto in Amsterdam aanschaffen bij Vervloed?

Gebruikte paardenauto [pb-city]

Het is van groot belang dat uw paard veilig vervoerd wordt naar de gewenste bestemming. Vervloed stelt de veiligheidseisen voorop rondom het transport van paarden. Kwaliteit en veiligheid zijn de hoogste prioriteit en van groot belang voor Vervloed. Daarom voeren we alleen het dealerschap van gerenommeerde merken in diverse prijsklassen. Het transport van paarden is een specialistisch vak waar de omgang, de inrichting, de verzorging onderweg, kwaliteit van de paardenauto en het juiste rijgedrag van de chauffeur van cruciaal belang zijn. De paardenauto moet aan de juiste wettelijke voorwaarden voldoen om veiligheid te kunnen garanderen bij het transport van paarden. Mocht er tevergeefs toch een mankement ontstaan, dan wordt dit direct opgelost. Door de vakkundige kennis van Vervloed in Amsterdam kunnen wij u hier verder mee helpen.

Over ons bedrijf

Vervloed heeft dankzij een snelgroeiende groep trouwe klanten in 35 jaar een sterke groet doorgemaakt. Een breed assortiment van aanhangwagens, paardentrailers vult het terrein aan de Vennepweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich een showroom en werkplaats waar de gebruikte paardenauto’s nagekeken en gecontroleerd worden. Verder wordt er een ruime keuze aan occasions aangeboden. Alles onder één dak en overdekt.

Neem snel contact met ons op bij interesse!

Heeft u interesse in een gebruikte paardenauto bij Vervloed in Amsterdam ? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder. Met onze vakkundige kennis wordt de paardenauto geheel gecontroleerd en wordt gereed gemaakt voor het veilig vervoeren van paarden.

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Geïnteresseerd in onze producten?

    Neem dan gerust contact met ons op!

      Cart