Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 138 beoordelingen

Aanhangwagens

Banner-veldhuizen

Is de aanhangwagen die u zoekt niet standaard leverbaar?

Dan maken wij de aanhangwagen op maat voor u.

Is de aanhangwagen die u zoekt niet standaard leverbaar?

Dan maken wij de aanhangwagen op maat voor u.
Button-Speciaal-Bouw

U kunt bij ons voor alle soorten en merken aanhangwagens terecht. Bent u op zoek naar grote een aanhangwagen voor transport of voor een iets kleinere die u gebruikt voor vakantie? In ons aanbod op voorraad vindt u veel verschillende typen aanhangwagens van heel diverse merken. Aanhangwagens moeten duurzaam en robuust zijn, u moet er van op aan kunnen! Ook moeten aanhangwagens stabiel en veilig zijn, zodat uw lading onbeschadigd op zijn plaats van bestemming aankomt.

Vervloed Aanhangwagens & Trailers BV is de beste plek om een aanhangwagen aan te schaffen. Dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten heeft Vervloed in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens en paardentrailers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn.  We bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt.

U kunt bij ons alleen voor de beste merken terecht:

Hapert
Wagenbouw Hapert BV geeft als sinds jaar en dag de toon aan in de aanhangerbranche. Hapert aanhangwagens biedt transportoplossingen die zijn toegesneden op de individuele eisen die de gebruiker er aan stelt. In het marktsegment tot 3.500 kg. zijn verreweg de meeste geregistreerde aanhangwagens in Nederland Hapert aanhangwagens.

Anssems
Anssems had altijd al de reputatie van de onverslijtbare aanhangwagen en dit is weer het uitgangspunt geweest bij de nieuwe lijn producten. Door een zeer precieze manier van werken, met de modernste technologieën, wordt gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Brian James Trailers
Het streven naar perfectie is de visie van Brian James. Voor de ideale combinatie van mens, machine en trailer bieden we een breed scala aan types en modellen voor het oplossen van uitdagingen. Niets overbodig maar een praktische duurzame trailer voor veilig werken. Optimaal weggedrag, stabiel, koersvast en de mogelijkheid tot de ideale gewichtsverdeling.

    Cart