Veetrailers

Een veetrailer is een speciaal voor vee ontworpen gesloten aanhangwagen. Veetrailers zijn geschikt voor het veilig vervoeren van groot en klein vee. Een omlaag scharnierende achterklep als loopplank maakt het voor het vee zeer eenvoudig om in en uit de veewagen te komen. Wij hebben een zeer ruim assortiment veetrailers waardoor we voor zowel veehandelaren, agrariërs en particulieren iets kunnen betekenen voor het vervoeren van (hobby)vee. Voor het welzijn van uw vee staan veiligheid en comfort natuurlijk altijd voorop bij de veetrailers die wij u aanbieden.

Veetrailers zijn over het algemeen zeer ruim en stabiel en hierdoor ook goed te gebruiken voor het de opslag en vervoer van andere goederen.

Ifor Williams

Vervloed Aanhangwagens & Trailers werkt alleen samen met de beste merken zodat uw vee altijd zonder problemen op plaats van bestemming aankomt. Ifor Williams is zo’n merk. De Ifor Williams veetrailers kenmerken zich door optimaal gebruiksgemak tegen een zeer eerlijke prijs. Door het gebruik van duurzame en innovatieve technieken is Ifor Williams één van meest vooruitstrevende merken op het gebied van veetrailers. Bij Vervloed leveren wij diverse enkel,- en tandemassers in verschillende modellen.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart