Vanclaes boottrailers

VanClaes Boottrailers is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in al haar producten en de opvallende uiterst functionele designs. VanClaes biedt veruit het breedste programma boottrailers aan in de Europese markt. Daarmee is VanClaes een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in trailers voor zowel kleinere boten als grotere jachten. Voor u als watersport liefhebber is de prijs natuurlijk ook belangrijk. Mede daarom heeft VanClaes Boottrailers voor een iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. VanClaes is snel, betaalbaar en kwalitatief de absolute top.

Waarom is VanClaes de absolute top?

Snel, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand presteren is top sport en zomaar voor iedereen weggelegd. Daarom besteed VanClaes veel aandacht aan de productie van alle diverse producten. Er wordt modulair gebouwd en daarom heeft VanClaes de gehele onderdelen productie de order gestuurde assemblage zelf in de hand. Dit brengt een enorme flexibiliteit met zich mee en stelt VanClaes in staat om alle topmaterialen toch prijsbewust te kunnen leveren.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

Cart