Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Tandemassers

Tandemassers zijn de meest gebruikte aanhangwagens in Nederland. De aanhangwagens zijn gebouwd met een zeer stevige constructie. De aanhangwagens kunnen dus zonder enige moeite zware ladingen op een veilige manier vervoeren. Bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke aanhangwagen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste aanhangwagen die past bij uw wensen.

De tandemasser is een robuuste en duurzame aanhangwagen en in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Door dat tandemassers met vier wielen zijn uitgevoerd is de stabiliteit hoog en kunt u dus gemakkelijk laden en lossen. Ook is de tandemasser veel gemakkelijker voor op de weg. Door de vier wielen is er minder kogeldruk bij de auto en is er dus minder kans op slingeren. Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod, hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart