Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 133 beoordelingen

Speciaal bouw aanhangwagens

Is de aanhangwagen die u zoekt niet standaard leverbaar? Geen probleem.

Dan is het mogelijk om voor speciaalbouw te kiezen. Indien u hiervoor kiest maken wij de aanhangwagen op maat voor u. De modellen die u in deze categorie ziet staan, zijn voorbeelden van projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Als u een offerte aanvraagt voor een dergelijke aanhangwagen kunnen wij deze soortgelijk voor u opmaken. Het is ook mogelijk om het in een hele andere hoek te zoeken en een compleet andere aanhangwagen te bouwen, de keuze is aan u. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder.

De voordelen van speciaalbouw

Speciaalbouw maakt het mogelijk om een aanhangwagen op maat te ontwerpen die helemaal aansluit op uw wensen, werkzaamheden en op de goederen die u gaat vervoeren. Of het nu gaat om grote of kleine zaken die aangepast moeten worden, apparatuur die in- of opgebouwd moet worden, niets is ons te gek.

Wij hechten bij de verkoop van deze speciale aanhangwagens veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat u precies wilt en kunnen we de aanhanger zo opleveren dat hij helemaal bij u past.

    Cart