Schamelwagens

Een schamelwagen is een extra lange plateauwagen waarvan de voorste as en dissel 360 graden gedraaid kunnen worden. Schamelwagens maken gewichtsverschillen op de laadvloer mogelijk waardoor de gewichtsverdeling van uw lading niet gelijk hoeft te zijn over de gehele laadvloer. Schamelwagens kunnen geleverd worden met oprijplanken. Dit maakt deze wagen geschikt voor het vervoer van verschillende voertuigen, natuurlijk wel afhankelijk van het maximale laadvermogen. Een schamelwagen kan over het algemeen met en zonder huif worden geleverd.

Schamelwagens kunnen volledig vlak uitgevoerd zijn maar ook met aluminium borden rondom die neerklapbaar en vervolgens verwijderbaar zijn. Hierdoor zijn ook schamelwagens makkelijk te laden en lossen met heftrucks of shovels.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart