Rebel aanhangwagens

Aerodynamische trailers blijvend waterdicht en onderhoudsarm. Rebel gesloten Aanhangwagens zijn de nieuwste trendsetter op gebied van gesloten aanhangwagens. Met een geheel volpolyester gesloten opbouw en een speciale polyester bodemconstructie worden de aanhangers tot een waterdicht en zeer sterk geheel samengebouwd. De aanhangers worden uitsluitend afgewerkt met rvs portalen en montagemateriaal, hebben een aerodynamische vormgeving en zijn in diverse modellen, uitvoeringen en gewichtsklassen te verkrijgen.

Nieuw in het programma zijn de uitvoeringen met oprijklep, ideaal voor alle rijdend materiaal. De wagens zijn allen onderhoudsarm, blijvend waterdicht en met een super design. Door de vele beschikbare opties en accessoires wordt het mogelijk gemaakt om de Rebel gesloten aanhanger helemaal aan uw wensen aan te passen. Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod van Rebel aanhangers. Hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Rebel levert unieke kwaliteitsproducten!

Rebel wordt geproduceerd door het bedrijf Atec. Atec heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van professionele paardentrailers en aanhangwagens voor binnen- en buitenland. De aanhangwagens zijn uniek en geproduceerd met een hoge kwaliteit. Van speciaal geventileerde chassis tot de unieke klepconstructie, alles is handig geconstrueerd met materialen van hoge kwaliteit. Atec biedt een uitgebreid assortiment en staat garant voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

    Cart