Paardenwagen occasion Haarlem

Aanhangwagens & trailers

Een greep uit ons assortiment

Paardenwagen occasion Haarlem

Bent u op zoek naar paardenwagen occasion in Haarlem ? Dan helpen wij bij Vervloed u graag verder! Vervloed is al 35 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens & trailers en heeft hierdoor een sterke groei doorgemaakt. Wij beschikken over een breed assortiment van aanhangwagens, paardentrailers en paardenauto’s. Deze bevinden zich aan de Venneperweg, waar wij zijn gevestigd. In de 4000 m2 grote hal bevindt zich een showroom en werkplaats. Vervloed biedt een ruim assortiment met betrekking tot occasions van paardenwagens.

Soorten paardenwagen occasions in Haarlem

Paardenwagen occasion [pb-city]

Een paardenwagen occasion in Haarlem biedt u en uw paard uitstekend comfort. Onze medewerkers beschikken over vakkundige kennis met een jarenlange ervaring, waardoor de paardenwagen occasions grondig gecontroleerd en nagekeken worden in onze werkplaats. Het is mogelijk om een paardenwagen occasion te huren of te kopen bij Vervloed in Haarlem . Ieder heeft zo zijn eigen wensen en behoeften bij het vinden van een paardenwagen en daarom heeft elke paardenwagen zijn eigen uitstraling. Het meest voorkomende merk dat wij aanbieden bij occasions is Bockmann.

Transport van paarden

De kwaliteit, veiligheid en service staan bij Vervloed in Haarlem voorop. Het is van groot belang dat uw paard veilig vervoert kan worden naar de gewenste bestemming. Een occasion dient te voldoen aan de wettelijke verplichtingen omtrent het transport van paarden. Vervloed biedt gerenommeerde merken in diverse prijsklassen aan voor het huren of kopen van een paardenwagen occasion. Mocht er tevergeefs een mankement ontstaan, dan wordt dit direct opgelost door Vervloed in Haarlem .

Neem contact met ons op voor interesse!

Wilt u meer informatie over het huren of aanschaffen van een paardenwagen occasion in Haarlem ? Dan bent u bij Vervloed aan het juiste adres! Onze vakkundige medewerkers helpen u vrijblijvend graag verder met het vinden van een occasion die aansluit op uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op!

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Geïnteresseerd in onze producten?

    Neem dan gerust contact met ons op!

      Cart