Oosterwijk aanhangwagens

Wij verkopen hoge kwaliteit Oosterwijk aanhangwagens voor het echte zware dagelijkse werk. Met deze zwaar uitgevoerde aanhangwagens kunt u dus zonder enige moeite elke zware vracht op een veilige en verantwoorde manier vervoeren. Een aanhangwagen moet een veilig vervoersmiddel zijn om uw spullen van A naar B te kunnen brengen. De aanhangwagens van Oosterwijk zijn daarom gebouwd met een handige en stevige constructie, zodat u met vol vertrouwen de weg op kan.

Neem voor meer informatie over Oosterwijk aanhangwagens vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Jack Oosterwijk de speciaalbouw fabrikant

Oosterwijk Aanhangwagens is opgericht in 1972 en uitgegroeid tot een fabrikant speciaalbouw. Ook kunt u terecht bij Oosterwijk voor onderhoudsbeurten en andere soorten reparaties. Oosterwijk levert aanhangwagens van uitstekende kwaliteit en in vele diverse soorten. Van plateauwagen tot toiletwagen, Oosterwijk kan u van de juiste aanhangwagen voorzien!

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt.

Cart