Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Multitransporters

Een multitransporter is de ideale alleskunner! Een multitransporter is geschikt als plateauwagen maar door de handige oprijlaten ook geschikt voor vervoer van auto’s of machines. De multitransporters in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Multitransporters zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en merken. Bij een multitransporter worden alle voordelen van plateauwagens en autotransporters gecombineerd. Er is natuurlijk heel veel over alle mogelijkheden van een multitransporter te zeggen. Wij willen het voor u graag kort en zo eenvoudig mogelijk houden. Als u de ene keer een plateauwagen nodig hebt en de andere keer een auto- of machinetransporter dan is de multitransporter echt iets voor u! Altijd geschikt voor het vervoeren van auto’s, minikraantjes, quads, graafmachines maar ook voor grote vrachten die met de heftruck geladen kunnen worden. Met aluminium borden, oprijlaten onderbouw onder de wagen en een lier kunt u bijna elke aanhangwagenklus aan.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart