MTM Paardenauto

Vervoer uw paarden met een comfortabele, geïsoleerde, robuuste, afgewerkte en veilige paardenauto. U moet natuurlijk samen met uw paard met een gerust hart de weg op gaan met een paardenauto.  De paardenauto’s van MTM zijn uiterst geschikt en zeer gebruiksvriendelijk. De mogelijke indelingen en designs van de paardenauto’s zijn divers, omdat ieder andere behoeften, smaken en verlangens heeft. Als u een MTM paardenauto aanschaft heeft u er een zeer lange tijd plezier van.

Duurzaam en comfortabel de weg op!

MTM is gespecialiseerd in voertuigen voor het vervoer van paarden. Ze zijn uitgegroeid tot een wereldwijd merk en dus zeer bekend in de paardenbranche. Om mee te werken aan een schoner milieu kijkt MTM naar productieoplossingen en zijn dus toegewijd voor het recyclen van bouwafval. Door de gespecialiseerde vakmensen wordt er veel aandacht aan innovatie besteed. Er wordt voortdurend nieuwe technologie toegepast aan de paardenauto’s om zo de transport voor de dieren maar ook voor u nog aangenamer te maken.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart