Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 129 beoordelingen

Motortrailers

Wilt u op vakantie met de motor? Lange reizen naar bijvoorbeeld Italië, Spanje of Portugal met 2 personen op de motor én alle bagage die u mee wilt meenemen, dat is bijna niet te doen. In dat geval bieden motortrailers voor u een goede oplossing. U kunt zo in uw auto alle bagage meenemen die u wilt, u komt uitgerust aan op plaats van bestemming en eenmaal daar kunt u optimaal genieten van alle vrijheid van uw motor!

Met een motortrailer worden uw mogelijkheden groter! Voor iedere motorliefhebber is er een juiste motortrailer. Het kan natuurlijk zo zijn dat u twee of drie motors mee wilt nemen, dat is mogelijk! Omdat het gaat om het vervoeren van uiterst kostbare motors die u gaat vervoeren voldoen al onze trailers aan de hoogste eisen die gesteld worden. Hoe makkelijk en praktisch een motortrailer ook is, er zitten wel beperkingen aan. Een motortrailer kent altijd een maximale gewicht en maximale breedte van uw motor(en). Om er zeker van te zijn dat u de juiste motortrailer aanschaft staan wij bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers graag voor u klaar met advies!

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart