Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 129 beoordelingen

Kippers

De kipper is één van de meest veelzijdige aanhangwagens. De Kipper wordt ook wel Kieper of Kiepaanhangwagen genoemd. De kipper is een aanhangwagen waarvan de bak hydraulisch achterover of zijwaarts kan kantelen waardoor de lading er makkelijk uit kan glijden. Hiermee is deze aanhangwagen de ideale hulp voor de professional en ideaal voor het verplaatsen van losse ladingen zoals zand, grind & grond en bijvoorbeeld bouwafval. Door de aluminium borden rondom kunnen kippers eenvoudig geladen en gelost worden met een grijper, heftruck of shovel.

Veel hoveniers, stratenmakers, aannemers en ZZP’ers maken gebruik van kippers. De kippers in ons assortiment worden uiteraard gewoon als aanhangwagen gezien en dus mag er gewoon met het BE rijbewijs gereden worden in combinatie met een personenwagen of werkbus. De kipper is natuurlijk uiterst flexibel in te zetten omdat u hem bijvoorbeeld 1 of 2 dagen ter plaatse kunt laten staan. Veel kippers kunnen uitgebreid worden met oprijplaten inclusief een opbergcassette onder de laadvloer, waardoor u de kipper ook als machinetransporter kunt gebruiken. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om kleine kranen, graafmachines of ander kleine machines te vervoeren naar uw plek van bestemming.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart