Gesloten aanhangwagens

De gesloten aanhangwagen werd vroeger veelal gebruikt door marktkooplui, vandaar dat deze ook wel eens door het leven gaat als marktwagen. Een gesloten aanhangwagen is meestal een wagen met wielen naast de bak. Tegenwoordig is een gesloten aanhangwagen ook verkrijgbaar met de wielen onder de bak, als een gesloten plateauwagen. In sommige gevallen ook met de wielen in de bak om de voordelen van een lage vloer te combineren het voordeel van de plateauwagen uitvoering, de maximale binnen afmetingen.

Een gesloten aanhangwagen is in de meeste gevallen uitgevoerd met één of twee deuren achter, maar er zijn heel veel uitvoeringen mogelijk, zodat er altijd iets is wat past uw behoeften. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de gesloten aanhangwagen te voorzien van een (elektrisch) neergaande achterklep zodat er eenvoudig een scootmobiel in vervoerd kan worden of zodat u een geluidsinstallatie eenvoudig kan vervoeren. Er zijn diverse mogelijkheden om de gesloten aanhangwagen nog praktischer te maken, zo kan een gesloten aanhangwagen ook uitgebreid worden met een zeer praktische zijklep zodat u nog eenvoudiger bij uw spullen kan.

De gesloten aanhangwagen is in de loop der jaren een zeer veelzijdige aanhangwagen geworden die door zeer veel bedrijven en particulieren gebruikt wordt!

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart