Enkel as aanhangwagens

Aanhangwagens zijn bedoeld om uw lading van A naar B te vervoeren. Bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers zijn alle aanhangwagens stabiel en veilig zodat uw lading onbeschadigd op de plaats van bestemming komt. Naast een robuuste uitstraling en duurzame kenmerken zijn de aanhangwagens ook nog is zeer gebruiksvriendelijk.

Een enkel as aanhangwagen is voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Een enkel as aanhangwagen heeft een laadvermogen variërend tussen 750 kg tot 1500 kg. De enkelasser is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De aanhangers hebben een gegalvaniseerd frame, zij relingen, gemakkelijk voorrek en een nummerplaathouder. Het is van zelfsprekend dat de assen van hoge kwaliteit zijn en perfect functioneren. Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod, hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart