Diepladers

Diepladers zijn ideaal bij het vervoeren van bijvoorbeeld graafmachines of hoge ladingen als kozijnen en brugdelen. Door de kleine assen en lage wielbasis zijn de diepladers in ons aanbod eenvoudig te laden, de oprijhoek en oprijhoogte zijn hierdoor zeer gunstig.

Ifor Williams GX en GP serie

Bij Vervloed verkopen wij alleen de beste kwaliteit en de beste merken. Ifor Williams is één van deze merken. De Ifor Williams diepladerserie is speciaal ontworpen om graafmachines te transporteren. De dieplader-serie bestaat uit 2 types: de GP-Serie en de GX-serie.

De GP-serie is gekend als de sterkste dieplader in zijn klasse en heeft een open rechthoekig stalen framework, geïntegreerd in het chassis. Het MTM van de serie is 3500 kg en er is keuze uit 3 lentes en verschillende bandenmaten. Er is ook een drie-assige uitvoering beschikbaar. Alle diepladers in deze serie zijn voorzien van geïntegreerde steunen aan de klep of aan de oprijplaten. Deze standaarduitrusting zorgt voor een goede ondersteuning tijdens laden zonder steunpootjes te moeten uitzetten. De GP-serie is leverbaar met zowel lage als hoge zijkanten.

de GX-serie geniet een nieuwe vormgeving die ervoor zorgt dat de machinebestuurder (nog) veiliger uit de cabine kan stappen. U heeft een keuze tussen een model twee verstelbare oprijplaten of een oprijklep bestaande uit 1 stuk. De MTM van deze serie is 2700 of 3500 kg.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart