Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Bakwagens

De bakwagen is misschien wel de meest voorkomende bakwagen. De bakwagen wordt zo genoemd omdat de wielen hierbij naast de bak zitten. Het grote voordeel van deze constructie is dat de laadvloer en hiermee het zwaartepunt zo laag mogelijk bij de grond blijft. Bakwagens zijn er, uiteraard, in een geremde en ongeremde versie. Geremde bakwagens zijn vooral bedoeld voor professionele gebruikers als aannemers, bouwbedrijven, klusbedrijven en ZZP’ers. Een ongeremde bakwagen is meer populair bij hobbygebruikers.

Bij ons heeft u een grote keus aan geremde en ongeremde bakwagens van verschillende merken. Ongeremde bakwagens zijn juist bij particulieren populair omdat ze erg robuust zijn en in verhouding goedkoop.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart