Bagagewagens

Met een bagagewagen heeft u op vakantie nooit meer gebrek aan ruimte! Een bagagewagen is eigenlijk een extra kofferruimte voor achter uw auto. Daarnaast zijn de aanhangwagens voorzien van een deksel waar u ook nog bagage op kwijt kunt. Als u op boven op de bagagewagen dwarsstangen en fietsendragers monteert kunnen ook uw fietsen op de bagagewagen mee op vakantie!

Bagagewagens zijn bestand tegen alle weersinvloeden, u komt met uw bagage altijd droog aan op uw eindbestemming. Alle bagagewagens van de verschillende merken in ons assortiment zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Optioneel kan er bij sommige bagagewagens ook een reservewiel gemonteerd worden, zodat u altijd op safe speelt als u lange afstanden moet overbruggen. Lange reizen vormen sowieso geen probleem voor onze bagagewagens. Omdat we bij Vervloed altijd voor de beste kwaliteit gaan zijn de bagagewagens niet uitgerust met kleine wieltjes maar ‘gewoon’ met wielen die onder alle omstandigheden mee kunnen. Het dak van de meeste bagagewagens kan er simpel afgehaald worden waardoor u de bagagewagen na gebruik ook gewoon altijd aanhanger kan gebruiken!

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart