Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 129 beoordelingen

Autotrailers

Heeft u een garage, autohandel of heeft u een passie voor oldtimers die u zo nu en dan wilt vervoeren? Neemt u misschien graag een kleinere auto mee op vakantie? Of heeft u ergens een niet werkende auto staan die u graag zelf wilt vervoeren? Vervloed Aanhangwagens en Trailers biedt voor u altijd een oplossing op dit gebied! In ons grote assortiment verschillende autotrailers vindt u altijd wat u nodig hebt.

Qua afmetingen en laadvermogen is een autotrailer speciaal ontworpen voor het vervoer van auto’s. Een autotrailer is over algemeen vrij plat en zonder (hoge) borden, randen of reling. Er zijn natuurlijk ook modellen waarop dit wel gemonteerd kan worden. Als een autotrailer voorzien is van randen of een reling kunt u er natuurlijk ook andere zaken mee vervoeren. Voor meer informatie hierover kunt u altijd bij de speciaal hiervoor ontwikkelde multitransporters kijken. Alle autotrailers van diverse merken in ons assortiment beschikken standaard over voldoende stabiliteit om uw voertuig eenvoudig te kunnen laden, lossen en vervoeren. Wij bieden altijd een oplossing voor het vervoeren van uw auto. Mist u iets wat u zoekt in ons assortiment? Wij kunnen u heel vaak toch helpen, twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen!

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart