Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 141 beoordelingen

3-as aanhangwagens

3-as aanhangwagens zijn vrij grote aanhangwagens. De aanhangwagens zijn bedoeld om grotere ladingen te kunnen vervoeren. Bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers zijn alle aanhangwagens stabiel en veilig zodat uw lading onbeschadigd op de plaats van bestemming komt. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste aanhangwagen die voldoet aan uw wensen.

Door de drie wielen is de 3-as aanhangwagen vrij stabiel en zeer gebruiksvriendelijk in omgang. De aanhanger is heeft een robuuste uitstraling en is ook nog is duurzaam. Bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers hebben wij diverse soorten 3-as aanhangwagens in verschillende maten. Neem een kijkje in ons overzichtelijke aanbod, hier vindt u aanvullende informatie over de diverse types aanhangers. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.

Vervloed

Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in twintig jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt. De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom!

    Cart